Videoesittely

Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Axelsberg, Teollisuuskatu 14, Vallila, 00510 Helsinki #10795389

Koe Helsingin kantakaupungin syke ja tuo yrityksesi Vallilan eloisalle Konepajalle! Kehitteillä oleva uusi Axelsbergin toimistotalo tarjoaa muunneltavuutta ja näyttävyyttä. Toimitilat on suunniteltu edistämään luovuutta ja hyvinvointia - täydelliset puitteet menestyvälle yritykselle.

Osoite
Teollisuuskatu 14, 00510 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
7292 m2
Pohjapiirros
Tila soveltuu
Ravintola, coworking
Kiinteistö
Axelsberg on viihtyisistä toimitiloista ja asunnoista koostuva hybridikohde. Axelsberg yhdistää kehittyvän Teollisuuskadun ja urbaanin kulttuurin kehdon Konepajan. “Teollisuuskadun akseli “on Helsingin kaupungin merkittävimpiä kehittämiskohteita. Se yhdistää Kalasataman ja Pasilan synnyttäen alueelle lisää viihtyisyyttä, työpaikkoja, palveluita ja kulttuuria. Axelsbergin toimitilat jakautuvat kolmeen kerrokseen ja kahteen yhdyssillalla toisiinsa liitettyyn rakennukseen, kerrosalan ollessa jopa 2 900 neliötä.

Juuri nyt on täydellinen aika aloittaa yrityksellesi ihanteellisesti sopivien toimitilojen suunnittelu. Tutustu Axelsbergin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ota meihin yhteyttä, niin tehdään unelmistasi totta!
Sijainti
Konepajan alue on Helsingin kaupunkikulttuurin uusi keskus. Aluetta on kutsuttu myös Helsingin olohuoneeksi ja kukapa ei viihtyisi ravintoloiden, terassien, tapahtumien ja taiteen parissa.

Konepajan alueella on ollut iso merkitys Suomen teollistumisen historiassa. Nyt alue toimii taas uuden liiketoiminnan edelläkävijänä ja kasvun kehtona.
Ympäristö
Axelsbergin naapurissa on kolmessa vaiheessa toteutettu ympäristösertifioitu toimistokohde Fredriksberg, jossa sijaitsee mm. kolme erilaista ravintolaa. Fredriksbergiin sekä Tollisuuskadun varteen on sijoittunut mm. isoja rahoitus- ja media-alan yrityksiä. Viimeismpänä Konepajalle on muuttanut MTV:n Pöllölaakso.
Pysäköinti
Autoille ja pyörille tulee parkkitilaa kellariin:
95 autopaikkaa
95 pyöräpaikkaa
Palvelut
Arki sujuu, kun palvelut tukevat tekemistä, olemista ja töihin tulemista. Hyvät aulapalvelut, lämmin autohalli, latauspaikat autoille, pyöräparkit, sosiaalitilat, vuokrattavat neuvottelutilat, ravintola ja kaikki ympäriltä löytyvä monipuolinen liikunta-, ravintola- ja hotellitarjonta.
Kulkuyhteydet
Axelsberg sijaitsee laajenevan ydinkeskustan alueella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Saavut sitten julkisilla, omalla autolla, kaksipyöräisillä tai kävellen.

Lähin bussipysäkki
10 m

Lähin raitiovaunupysäkki
100 m

Sörnäisten metroasema
900 m

Pasilan rautatieasema
1,1 km

Lentokenttä
16 km

Kaupunkipyörillä tai sähköpotkulaudoilla liikut sujuvasti ympäri kaupunkia haluamaasi reittiä.
Muuta
Axelsberg tavoittelee kestävän kehityksen BREEAM Excellent-sertifikaattia. Korttelia kehitettäessä tutkitaan vähähiilisiä materiaaleja, se suunnitellaan A-energialuokkaan ja katolle asennetaan aurinkopaneelit.
Vapautuu
Kysy
Energiatehokkuusluokka
A
Ympäristöluokitus
BREEAM Excellent (tavoitteena)

Uudiskohde

Ota yhteyttä

NCC Property Development Oy

Näytä puhelinnumero +358 40 738 2484

Sinan Imaditdin
Myyntipäällikkö
Näytä puhelinnumero +358 40 738 2484
sinan.imaditdin@ncc.fi

  https://axelsberg.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Teollisuuskatu 14, Helsinki

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Mainos
Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!