Videoesittely
Vapaa liiketila merkitty pohjaan punaisella
Vapaa liiketila merkitty pohjaan punaisella
Vapaat toimistotilat 2. kerroksessa kuvassa vihreällä pohjalla
Vapaat toimistotilat 2. kerroksessa kuvassa vihreällä pohjalla
Uudiskohde

Vuokrataan toimistotilat, liiketilat - Helsinki

We Land, Itämerenkatu 25, Ruoholahti, 00180 Helsinki #10795234

Tervetuloa osaksi We Landin elävää yhteisöä – paikkaan, jossa liike-elämä kohtaa korkeat ESG-arvot ja huippumodernit tilat. We Landin yli 20 000 neliön kokoinen toimistotalo on enemmän kuin pelkkä työpaikka; se on toimiva ja viihtyisä työympäristö, joka tukee yrityksesi kasvua ja menestystä.

Osoite
Itämerenkatu 25, 00180 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
300 - 1800 m2
Liiketilaa
177 m2
Yhteensä
177 - 1977 m2
Tilajako
Jaettavissa
1800 neliön tila voidan jakaa alkaen 300 neliön suuruisiksi tiloiksi. Tilat ovat joustavasti muunneltavissa ja neuvottelu- sekä vetäytymistiloja voidaan sijoittaa ryhmittäin tai hajautetusti tarvittava määrä.
Kiinteistö
We Land vastaa ajan trendeihin tarjoamalla joustavia ja ympäristösertifioituja toimitiloja sekä hotellitasoista palvelua. Vetovoimainen toimistotalo on lähes täyteen vuokrattu.
Sijainti
We Land sijaitsee näkyvällä paikalla kehittyvän Porkkalankadun varrella Ruoholahdessa. Sinne on erinomaiset kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin polkupyörällä ja autollakin. Keskustaan on matkaa 3 kilometriä.
Ympäristö
Sijainti kiivaasti kasvavan Jätkäsaaren vieressä ja kansainvälisen Länsisataman läheisyydessä. Länsiväylän läheisyys, kulttuurikeskus Kaapelitehdas ja naapurin Maria01 start-up ja scale-up –yritysten kasvattamo, yhdessä Tanssintalon ja Bunkkerin sekä monipuolisen Kauppakeskus Ruoholahden kanssa tekee Ruoholahden alueesta varsin vetovoimaisen.

Ruoholahden alue on jackpot yrityksille, jotka haluavat olla keskellä kehittyvää kaupunkiympäristöä, kulttuurin ja teknologian kainalossa.
Pysäköinti
We Landissa on 190 autopaikkaa, joista kolmasosassa sähkölatausasema sekä pyöräparkki 450 polkupyörälle, joista 30 % on ladattavia.
Palvelut
We Landissa on erinomaiset ravintolapalvelut, kuten MIchelin-tähditetty Demo-ravintola 14. kerroksessa ja laadukas lounasravintola Kasi katutasossa. Molemmat ravintolat palvelevat niin lounas- kuin ilta-aikana, tarjoten miellyttävän gastronomisen kokemuksen viihtyisässä ympäristössä. Aulan yhteydessä on myös kahvila. We Landista löytyy korkeatasoisella tekniikalla varustettu tapahtumatila, jossa voi järjestää niin seminaarin, cocktailtilaisuuden kuin joogatunnin. Vuokralaisten käyttöön suunniteltu neuvottelukeskus sijaitsee 14. kerroksessa upein näkymin.

Lisäksi kiinteistöstä löytyy kuntosali sekä postipakettiautomaatti. We Landin aulapalvelut on viritetty korkealle. Aulassa vastaan tulee työelämään erikoistunut, hotellien concierge-palvelua vastaava, vieraanvarainen Charlie, joka tekee arjesta sekä sujuvaa, toimivaa että mukavaa.
Kulkuyhteydet
PYÖRÄILY
1 min lähimpään kaupunkipyöräpisteeseen
13 min Helsingin kauppatorille

METRO
6 min kävellen Ruoholahden metroasemalle
6 min metrolla Helsingin rautatieasemalle

RAITIOVAUNU
2 min lähimmälle raitiovaunupysäkille

LENTOKENTÄLLE
56 min julkisilla kulkuvälineillä
30 min taksilla
Vuokralaisia
We Landiin ovat muuttamassa mm. Deloitte, Kalmar, Cargotec, Demo ja Helen.
Muuta
We Land tarjoaa näyttävän, toimivan ja energiatehokkaan työympäristön, joka on varustettu moderneilla ratkaisuilla. We Land toteutetaan BREEAM-ympäristösertifikaatin korkeimpaan Outstanding-tasoon ensimmäisenä Suomessa.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2024 (uudiskohde)
Energiatehokkuusluokka
A
Ympäristöluokitus
BREEAM Outstanding (saatu suunnitteluvaiheesta)

Uudiskohde

Jaettavissa

Ota yhteyttä

NCC Property Development Oy

Näytä puhelinnumero 040 7382484

Sinan Imaditdin
myyntipäällikkö

sinan.imaditdin@ncc.fi
Näytä puhelinnumero +358 40 738 2484

  https://welandruoholahti.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Itämerenkatu 25, Helsinki

 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Mainos
Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin