Vuokrataan toimistotilat - Helsinki

Wreden talo, Mikonkatu 2, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö, 00100 Helsinki #10792015

Tyylikäs kokonaisuus ylimmän kerroksen huoneistossa, joka juuri valmistunut peruskorjauksesta.

Osoite
Mikonkatu 2, 00100 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
224 m2
Muuta
Gaselli-korttelin eteläpäädyssä oleva kiinteistö on loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa viihtyisän Esplanadin puistokadun varrella. Osoitteessa Mikonkatu 2 sijaitsee arkkitehti K. A. Wreden suunnittelema ja rakennusmestari J. H. Heleniuksen vuonna 1888 rakennuttama viisikerroksinen liike- ja asuintalo. Sen halki kulkee Wreden pasaasi, joka oli Helsingin ensimmäinen kauppakuja.

Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmaan sijoittuvassa kiinteistössä on nykyisin laadukkaita toimitiloja monen kokoisille yrityksille. Uudet nykyaikaiset toimistot ovat vertaansa vailla tunnelmallisessa ja arvokkaassa rakennuksessa. Kohteessa on tehokkaat tilaratkaisut, jotka voi joustavasti hyödyntää monitilaympäristönä. Tässä arvokiinteistössä tehdyt perusparannustyöt on toteutettu kiinteistön arkkitehtuuria ja arvokasta historiaa kunnioittaen. Tiloissa on mm. koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

Helsingin ydinkeskustan ravintola- ja kahvilatarjoama, sekä laaja muiden kaupallisten ja kulttuuripalveluiden kattaus on lyhyen kävelymatkan sisällä. Kaikki julkisen liikenteen yhteydet parin minuutin kävelymatkan sisällä. Lähin autoilijoita palveleva pysäköintihalli sijaitsee Kluuvissa, johon sisäänajo Kaisaniemestä tai Fabianinkadulta, Kivenheiton päässä on myös kulku mm. Stockmannin pysäköintihalliin. Kiinteistön omistaa Sponda.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
1888
Kerros
6
Ota yhteyttä

Juhola Asset Management Oy

Linnoitustie 3 02600 Espoo
Näytä puhelinnumero 040 5333 055

Petri Nietosvaara
Näytä puhelinnumero +358 405333055

  https://www.juhola.com
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Mikonkatu 2, Helsinki

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!