Myydään työtilat - Loviisa

Haddaksentie 10, Liljendal, 07880 Loviisa #10787134

Puusepän verstas

Osoite
Haddaksentie 10, 07880 Loviisa
Tilatyyppi
Työtilaa
789 m2
Pohjapiirros
Myyntihinta
110000 EUR
Kiinteistö
Rakennuksen rakennusvuosi on 1985.
Kerroksia rakennuksessa on 1.
Lämmitysmuodot ovat vesikiertoinen keskuslämmitys, hake-, pilke- ja halkokattila.
Muuta
Tervetuloa tutustumaan Haddas Snickeriin – monipuoliseen kiinteistöön ja puusepänverstaaseen, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tiloja ja potentiaalia puusepänalan liiketoimintaan. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella ja keskeisellä paikalla Garpomin kylässä, tarjoten samalla helpon pääsyn Loviisan sekä Porvoon kaupunkiin ja niiden palveluihin. Haddas Snickeri mahdollistaa nykyisen liiketoiminnan jatkamisen tai uusien toimintojen kehittämisen puusepänverstaan yhteydessä.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
1985
Kerros
1
Ota yhteyttä

Habita Finland Oy

Lundinkatu 10 , 06100 Porvoo
Näytä puhelinnumero 010 585 5840

Leena Engblom
Näytä puhelinnumero +358 50 4200376

## Parasta kiinteistönvälitystä Porvoossa

Olemme toimineet Porvoossa jo pitkään ja olemme kiinteä osa kaupunkikuvaa. Meillä on alueen paras paikallistuntemus ja hoidamme kiinteistönvälitystä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Meiltä saat henkilökohtaisen välittäjän, olipa kyseessä sitten asunnon myynti, osto tai vuokraus. Pidämme sinut ajan tasalla koko myynti- ja ostoprosessin ajan.

##Asunnon myynti ja osto

Asiantuntijajoukkomme on tehokas - sekä suomen että ruotsin kielellä - ja tuntee myös asuntokaupan uusimmat tuulet. Meillä asunnon myynti, osto ja vuokraus perustuu aina sekä tietoon ja paikallisosaamiseen että myös dataan ja markkinatietoon.

Meillä on vankka kokemus erilaisten kohteiden myynnistä. Olipa kyseessä sitten asunto-osake taikka maatila, niin voit luottaa siihen, että hoidamme myynnin parhaalla mahdollisella tavalla.

## Asuntosi kansainvälisillä asuntomarkkinoilla

Myyntiin laitettava asunto menee Habitan kansainväliseen myyntiportaaliin. Potentiaalinen ostaja voi halutessaan laittaa Habitalle hakuvahdin, jolla saa ensikäden tietoa myyntiin tulleista kohteista. Muuttolaatikot kannattaa siis tilata jo hyvissä ajoin.

##Saat henkilökohtaista palvelua

Meidän kanssamme voit sopia asiat yksilöllisesti ja joustavasti oman aikataulusi mukaan. Meille voit myös soittaa ja kysyä neuvoa asunnonvaihtoon liittyvistä asioista. Ole yhteydessä, niin laitamme asuntoasiasi kerralla kuntoon.

  http://www.habita.com
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Haddaksentie 10, Loviisa

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin