Videoesittely
Ilmakuva tontista kesä
Ilmakuva tontista kesä
Ilmakuva tontista kesä
Ilmakuva tontista kesä
Ilmakuva tontista talvi
Ilmakuva tontista talvi
Ilmakuva tontista talvi
Ilmakuva tontista talvi
Ilmakuva tontista talvi
Ilmakuva tontista talvi

Vuokrataan tuotantotilat, varastotilat - Pirkkala

Teollisuus- ja varastotila, Ruutanakorventie 4, Linnakallio, 33960 Pirkkala #10783073

Mahdollisuus rakentaa laadukasta ja energiatehokasta teollisuus- ja varastotilaa Pirkkalan ohitustien varteen.

Osoite
Ruutanakorventie 4, 33960 Pirkkala
Tilatyyppi
Tuotantotilaa
1700 m2
Varastotilaa
1700 m2
Yhteensä
1700 m2
Tilajako
Jaettavissa
Pohjapiirros
Kiinteistö
Valtatie 3:n (E12) varressa sijaitseva tontti on yritys- ja teollisuusalueiden Linnakallion ja Vähä-Vaitin välissä. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä 2 795 m2, jotka on käytettävissä 1 700 m2 teollisuus-, varasto- ja toimistokäyttöön. Tontti on erittäin näkyvällä paikalla, vain muutaman sadan metrin päässä kulkevan valtatien ohittaa 44 000 autoa päivittäin. Pirkkalan keskeinen sijainti, lentokenttä ja läntinen kehätie (E12/Valtatie 3) luovat mahdollisuuksia yritystoimille. Linnakalliosta on hyvät yhteydet eri puolille Tamperetta ja lähikuntiin. Lisäksi Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on alle 10 minuutin matka.

Tämä esirakennettu tontti, kantavalla maapohjalla mahdollistaa nopean rakentamisen. Tilat räätälöidään asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan. Tontille rakennettavan kiinteistön lämmitysmuoto on energiatehokas maalämpö. 

Meijou rakensi ContiTech Finland Oy:lle tontin naapuriin uudet toimitilat vuonna 2023. Lisäksi tontin toiselle puolelle valmistui uudet toimitilat Boreo Oyj:lle vuonna 2022. Molemmat kiinteistöt saavuttivat energiatehokkuusluokka A:n.
Sijainti
Linnakallio on kasvava yritysalue Tampereen rajan tuntumassa erittäin vilkkaan kehätien varrella. Kehätie on osa Helsingin ja Tampereen välistä moottoritietä.
Ympäristö
Tontti on logistisesti erittäin loistavalla paikalla Pirkkalan ohitustien (E12) varressa. Vuonna 2020 avattu Jasperintie yhdistää Vähä-Vaitin ja Linnakallion teollisuusalueet, jonka varressa myös tämä tontti sijaitsee. Linnakallio on kasvava yritysalue Tampereen rajan tuntumassa erittäin vilkkaan kehätien varrella. Kehätie on osa Helsingin ja Tampereen välistä moottoritietä. Lisäksi Ruutanakorventielle kulkee Tampereen joukkoliikenteen bussinumero 36B.
Pysäköinti
Tontille on vaivatonta saapua sekä autolla että raskaammalla kalustolla erinomaisten yhteyksien ansiosta. Suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon yrityksen pysäköintitilatarpeet.
Palvelut
Alueella toimii runsaasti kaupan, logistiikan ja tuotannon yrityksiä, kuten Posti Logistiikka, Also Finland, Postnord, DHL Express, Veho ja Scania. Lisäksi viiden minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Partolan liikekeskittymä, josta löytyvät muun muassa Prisma, Citymarket, Lidl, Tokmanni, Bauhaus sekä kauppakeskus Veska. Lounasravintolat Ståhlberg, Wigren ja Edun Herkkukeidas sijaitsevat kaikki alle 1,5 kilometrin etäisyydellä tontista.
Vuokralaisia
Linnakallio ja Vähä-Vaitti ovat nopeasti kasvavia yritysalueita Pirkkalassa.
Vapautuu
Kysy
Energiatehokkuusluokka
-

Uudiskohde

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Ota yhteyttä

Meijou Oy

Saapastie 2
Näytä puhelinnumero +358 40 555 5413

Marko Kuusisto
Toimitusjohtaja
Näytä puhelinnumero +358 20 1980 200

Meijou on rakentanut tontin naapuriin uudet tuotantotilat Contitech Finland Oy:lle, jotka valmistuivat loppuvuonna 2023. Toisella puolella tonttia sijaitsevat vuonna 2022 valmistuneet tilat Boreo Oyj:lle

  https://www.meijou.fi/toimitilat/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Ruutanakorventie 4, Pirkkala

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin