Vuokrataan toimistotilat, toimistohotelli - Helsinki

Bulevardi 21, entrace Albertinkatu 25, Kamppi, 00180 Helsinki #10780455

Liity menestyvään samanhenkisten ammattilaisten yhteisöön kohteessa Spaces Bulevardi

Osoite
Bulevardi 21, entrace Albertinkatu 25, 00180 Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
5 - 100 m2
Toimistohotelli
5 - 100 m2
Yhteensä
5 - 6400 m2
Tilajako
Jaettavissa
Kiinteistö
Spaces Bulevardi tarjoaa käyttöösi seuraavat:

Toimisto: kaiken kattava yksityistoimisto joustavalla sopimuksella, joka palvelee liiketoimintatarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on ympärivuorokautinen pääsy toimistoosi.

Coworking-jäsenyys: työskentele tuhansissa coworking-tiloissa eri puolilla maailmaa joustavalla sopimuksella rajoittamasti toimistoaikojen puitteissa.

Oma pöytä: vuorokauden ympäri käytettävissäsi oleva yksityinen pöytä ja kaappi jaetussa toimistossa tai avotoimistossa joustavalla sopimuksella.

Kokoustilat: valitse tuhansista varattavissa olevista kokous- ja tapahtumatiloista itsellesi sopiva tila. Kokoustiloihin sisältyy kaikki palvelut, jotka ovat räätälöitävissä tapahtuman tai keston mukaan.

Virtuaalitoimisto: vakuuta ammattimaisella yritysosoitteella. Valitse monista toimipaikoistamme haluamasi osoite ja anna meidän käsitellä puhelusi ja postisi.

Huomaa, että kaikki esitetyt kuvat ovat Spacesin toimipaikoista mutta eivät välttämättä juuri kyseisestä Spaces –kohteesta.

Näytetyt hinnat ovat alkaen -hintoja, jotka voivat muuttua lopullisen valintasi ja siihen sisältyvien palveluiden mukaan.

Ota yhteyttä
Sijainti
Spaces Bulevardi sijaitsee Helsingin kauniissa ja vilkkaassa Kampissa ja tarjoaa kolmen kerroksen edestä tyylikkäitä työtiloja, inspiroivia kokoustiloja sekä yrittäjyyttä suosivan tunnelman tukemaan työnteossa. Vaihda kuulumiset tiimimme ja yhteisömme jäsenten kanssa, juo päivän annos herkullista kahvia ja valikoi mieleisesi aktiviteetit huolella suunnitellusta tapahtumakalenteristamme. Kytkeydy mukaan ja huomaa, kuinka maailmasi alkaa pyöriä nopeammin.

Spaces Bulevardiin pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä. Sijainti lähellä Design District -aluetta takaa aina jotain nähtävää ja tekemistä. Käy kävelyllä ja nauti ainutlaatuisesta arkkitehtuurista ja suunnittelusta, joka on nähtävissä kaikkialla. Jos tämä ei vielä vakuuta, Kampin paikallisasukkaiden viehätysvoima taatusti vakuuttaa. Alueen rento ja kutsuva tunnelma on aistittavissa joka puolella.
Vapautuu
Kysy

Katutasossa

Näkyvällä paikalla

Jaettavissa

Hissi

Ota yhteyttä

Regus

IWG Group:
Näytä puhelinnumero +358 942411486

Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja, joka täyttää niin suurien kuin pienienkin yrityksien tarpeet. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä olennaiseen ja mahdollisuuden työskennellä missä itse haluaa - oli se sitten kotona, matkalla tai toimistossa. Yrityksemme toimii yli 3000 toimipisteessä, 120 maassa ja 900 kaupungissa ympäri maailmaa.
Regus tarjoaa ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi, toimialasta tai budjetista riippumatta. Tarjoamme joustavia ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä sopimuksia. Voit valita yksityisen, jaetun tai vaikka avoimen työtilan, joka on auki ympäri vuorokauden. Lisäksi Reguksen business lounget, kokoushuoneet, videokonferenssitilat ja asiantuntevat tukipalvelut ovat saatavilla edullisesti aina silloin, kun niitä tarvitset. Laajan tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta voimme yksilöidä palvelun juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.
Reguksella on vapaita toimitiloja ympäri Suomea viihtyisissä toimistohotelleissa. Valmiiksi kalustetut toimistot tarjoavat kaiken mitä tarvitset työskentelemisen välittömään aloittamiseen ja ne ovat kustannustehokas vaihtoehto perinteisille toimistotiloille. Mikäli haluat säästää aikaa ja vaivaa, toimistohotelli tarjoaa erinomaisen ratkaisun. Vuokratessasi toimitilat Regukselta saat täyden palvelun paketin, jolloin voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin käytännön asioiden hoitamisen kuten siivouksen tai kahvimaidon ostamisen sijaan. Reguksen työpiste ei vaadi suuria sijoituksia vaan maksat ainoastaan niistä työpisteistä, joita tarvitset, ja voit lisätä tai vähentää työpisteiden määrää helposti ja nopeasti tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä ja tule vierailulle.

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Bulevardi 21, entrace Albertinkatu 25, Helsinki

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT