Myydään muut tilat - Hollola

Upilantie 66, 16730 Hollola #10772710

Osoite
Upilantie 66, 16730 Hollola
Tilatyyppi
Muuta tilaa
1230 m2
Muuta
Myyntikohteena oleva Upilan leirikeskus sijaitsee rauhallisella paikalla Hollolan Upilassa Vesijärven rannalla. Hollolan keskustaan on matkaa noin 11 kilometriä, ja Lahden keskustaan pääsee 20 minuutissa. Messilän laskettelukeskus, golfkenttä ja leirintäalue sijaitsevat noin 6 km päässä. Kohteen idyllinen sijainti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnonkauneudesta omassa rauhassa samalla, kun Hollolan ja Lahden palvelut ovat kohtuullisen matkan päässä.

Leirikeskus sijaitsee omalla, lähes 12 hehtaarin tontilla maalaismaisemassa. Kiinteistö koostuu useista rakennuksista, kuten majoitusrakennus, päärakennus, huoltorakennus, rantasauna ja pieni omakotitalo. Toiminnallinen vapaa-ajan keskus tarjoaa ihanteelliset puitteet leirikoulujen, leirien ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Majoituskapasiteetti kattaa yhteensä 48 vuodepaikkaa, joista majoitusrakennuksessa on 42 ja päärakennuksessa 6. Lisäksi kesäisin käytössä ovat aitat, jotka tarjoavat 28 lisävuodepaikkaa.

Myyntikohde sijaitsee Hollolan kunnassa omalla tilalla, joka on pinta-alaltaan 11,9 ha. Osa tilasta kuuluu leirikeskusalueeseen (R-1) ja osa maa- ja metsätalousalueeseen (M), jolle ei saa sijoittaa rakennuksia. Suurin sallittu rakennusoikeus on 3 075 kem2 ja käyttämätöntä rakennusoikeutta on 975 kem2. Päärakennus on kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus, ja osa tontista on määrätty suojeltavaksi. Tila muodostuu kahdesta eri palstasta, toinen palsta sijaitsee noin 2,5 km päässä leirikeskuksesta lounaaseen.
Vapautuu
sopimuksen mukaan
Ota yhteyttä

Suomen Toimitila Oy

Rautatienkatu 19-21 B, 4. krs

  https://ttilaa.fi/
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Upilantie 66, Hollola

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!