Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat, toimistohotelli, autotalli/-hallitilat, varastohotelli, muut tilat - Lahti

Autohuoltola, Esikuntakatu 22, 15700 Lahti #10769590

Vuokrattavana 1200 brm2 autohuoltamo/toimistotila 1980-luvun tiilirakennuksessa, joka sopii monen eri yrityksen päämajaksi (esim. Kiinteistöhuoltoyhtiö, varikko, jne). Kolme rekkapaikkaa sisällä ja yksi rekkakatos, toimistohuoneet, auditorio, pesuhuone. Läpiajettava rakennus mahtavalla sijainnilla!

Osoite
Esikuntakatu 22, 15700 Lahti
Tilatyyppi
Toimistotilaa
450 m2
Liiketilaa
600 m2
Tuotantotilaa
900 m2
Varastotilaa
900 m2
Työtilaa
900 m2
Toimistohotelli
150 m2
Autotalli/-hallitilaa
600 m2
Varastohotelli
150 m2
Muuta tilaa
900 m2
Yhteensä
1050 m2
Tila soveltuu
Koulutus, autokorjaamo, tulityötila
Kiinteistö
Vuokrattavana on 1980-luvulla rakennettu 1200brm2 autohuoltamo ja toimistotila. Tämä tila tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksille, jotka tarvitsevat tilaa autojen säilyttämiseen ja huoltamiseen. Rakennuksessa on tilaa jopa kolmelle täyspitkälle rekkakalustolle, ja sähkökäyttöiset haitariovet helpottavat liikkumista sisällä. Rakennus on lisäksi läpiajettava, mikä tekee siitä monikäyttöisen eri yritystarpeille.

Toimistopuolella on kaksi valmista toimistohuonetta, keittiö, wc/kph-tilat ja jopa auditorio tai koulutustila. Tämä mahdollistaa monipuolisen käytön eri yrityksille. Rakennuksessa on myös pakokaasuimurit, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon autohuoltotöitä varten.

Erityinen etu autoalan yrityksille on rekan sisäänajettava pesuhuone, joka tekee ajoneuvojen huollosta ja puhdistuksesta vaivatonta. Kaiken kaikkiaan tämä tila tarjoaa tilavaa ja monipuolista toimistotilaa yhdistettynä laadukkaaseen autohuoltotilaan.

Rakennus on tiilirakennus, mikä takaa kestävyyden ja turvallisuuden. Se sopii erityisesti yrityksille, jotka tarvitsevat laajat säilytystilat ja tilaa suurille ajoneuvoille. Sijainti ja tilojen koko tekevät tästä kohteesta houkuttelevan vaihtoehdon autoalan yrityksille.

Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja tilan esittelyyn! Tämä tila tarjoaa monia mahdollisuuksia ja on loistava valinta yrityksille, jotka etsivät tilavaa ja monipuolista toimistotilaa yhdistettynä kattaviin autohuoltomahdollisuuksiin.
Sijainti
Hennalan vanha kasarmialue on sijainniltaan erinomainen, koska keskusta on lähellä ja kiinteistöltä on lyhyt matka ohitien liittymään.
Ympäristö
Hennalan vanha kasarmialue on kehittyvä ja historiallisesti merkittävä paikka Lahdessa.
Pysäköinti
Kiinteistöllä sijaitsee reilusti ulkoparkkipaikkoja, myös isolle kalustolle.
Palvelut
Alueella on paljon palveluita, sekä kaupat lähellä.
Kulkuyhteydet
Lahden eteläinen kehätie liittymä: alle 1km.
Lahden keskusta: 3,5km
Muuta
Vuokralainen vastaa kiinteistön huollosta lumen auraamisen, sekä ruohonleikkuun osalta.
Ota yhteyttä:
Pauli Soini 0440618888
Vapautuu
Heti
Rakennusvuosi
1984
Kerros
1 / 1
Energiatehokkuusluokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Esikuntakatu 22, Lahti

Tietosuojaseloste
 

B2B palvelut

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin