Vuokrataan toimistotilat, liiketilat, näyttelytilat, tuotantotilat, varastotilat, työtilat - Riihimäki

Meijeritie 6, 11710 Riihimäki #10718551

!!!! ENNAKKOMARKKINOINTI !!!!

Tervetuloa Riihimäelle valtatie 3:n viereen – tulevaisuuden toimitilaympäristöön, joka tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja liiketoimintasi kasvattamiseksi vuonna 2024! Nyt ennakkomarkkinoinnissa on moderni, nykyaikainen toimitilakiinteistö, joka tarjoaa laadukkaan työympäristön monenlaisille yrityksille. Aidattu ja asfaltoitu piha-alue lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan liiketoiminnallesi.

Tilamme on suunniteltu joustaviksi ja muunneltaviksi yrityksesi tarpeisiin. Korkea hallitila, varustettuna sähköisillä nosto-ovilla, tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten toimisto-, tuotanto- tai hallitilat. BREEAM-sertifiointimme varmistaa, että toimitilamme täyttävät korkeat ympäristöstandardit, ja olemme ylpeitä tarjotessamme ekologisia ja kestäviä ratkaisuja liiketoiminnallesi.

Sijaintimme E12/valtatie 3:n vieressä tuo lisäarvoa logistiselle ketjullesi, ja Kehä III:lle pääset reilussa puolessa tunnissa. Tästä ei voi sijainti enää parantua! Haluamme olla osa yrityksesi menestystarinaa, ja siksi kutsummekin sinut mukaan rakentamaan tulevaisuutta kanssamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin täysin räätälöity ja brändätty toimitila!

Suunnitteluvaihe käynnissä ja rakentaminen alkaa 2024-2025.

Osoite
Meijeritie 6, 11710 Riihimäki
Tilatyyppi
Toimistotilaa
400 - 1559 m2
Liiketilaa
400 - 1559 m2
Näyttelytilaa
400 - 1559 m2
Tuotantotilaa
400 - 1559 m2
Varastotilaa
400 - 1559 m2
Työtilaa
400 - 1559 m2
Yhteensä
400 - 1559 m2
Tilajako
Jaettavissa
Vuokra
alk 9-11 eur/kem2 varustetasosta riippuen
Ympäristö
Yritysalue
Pysäköinti
Reilusti parkkitilaa pihassa.
Muuta
Huomioithan myös, että samaan pihapiirin rakenteilla on toinen noin 1600 m² toimitilarakennus, mikä lisää mahdollisuuksia ja monipuolisuutta alueella.

HUOM! Kohteen kuvat ovat havainnekuvia tai esimerkkikuvia, eivätkä välttämättä vastaa täysin kohteen todellista ulkoasua.
Vapautuu
Kysy
Rakennusvuosi
2024
Kerros
1 / 2

Katutasossa

Jaettavissa

Ota yhteyttä

BRAND toimitilat

Juuso Piironen
p. Näytä puhelinnumero 050 579 6262

juuso.piironen@brandtoimitilat.fi

Kaipaako yrityksesi uusia toimitiloja, joilla erotut kilpailijoista?

Yksilöidysti brändätyillä toimitiloilla saat yrityksesi loistamaan! Palvelumme kattavat koko rakennusprojektin suunnittelusta brändäykseen ja rakentamiseen (KVR-urakointi). Tavoitteenamme on tehdä toimitilan rakennuttaminen mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaillemme.

Ota yhteys asiantuntijoihimme, etsitään yhdessä tarpeeseesi toimiva ratkaisu!

  http://www.brandtoimitilat.fi
Pyydä lisätietoa

Kohteesta Meijeritie 6, Riihimäki

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä!